Kreacije - Primjeri radova

Radovi od suhog cvijeća

Izrada tematskih vijenaca

Tematski vijenci

Vijenci po narudžbi za posebne događaje (vjenčanja, krštenja, rođenje djeteta...), blagdane (Božić, Valentinovo...) ili kao sezonski ukrasi (jesenski...). od suhog cvijeća, dehidriranog voća i raznih prirodnih materijala.

300,00 - 500,00 kn

Izrada velikih vijenaca

Veliki vijenci

Vijenci promjera cca 40 cm od suhog cvijeća i suhog bilja. Složite sami svoj vijenac po želji i tako prenesite vaš stil i dio vaše osobnosti u svaki prostor.

300,00 kn

Izrada srednjih vijenaca

Srednji vijenci

Vijenci promjera cca 30 cm. Poput tematskih i velikih vijenaca, izrađeni su od suhog cvijeća i suhog bilja te su potpuno prirodni i biorazgradivi.

250,00 kn

Izrada mini vjenčića

Mini vjenčići

Mali vijenci promjera 10-12 cm savršeni su kao pojedinačni ukras ili kao kolekcija. Koristite ih i kao dekorativne dodatke pri omatanju poklona ili kao dekoracije na vjenčanjima.

70,00 kn

Izrada vjenčića za kosu

Vjenčići za kosu

Ljubitelji rustičnih evenata znaju koliko je vijenčić za kosu bitan u tim posebnim prilikama: photoshoot, djevojačka, vjenčanje, krizma... Izrađeni su isključivo od suhog cvijeća, podesivi i što je najbitnije, ostaju kao bezvremenska uspomena.

170,00 kn

Izrada češljića za kosu

Češljići za kosu

Savršeni modni dodatak za kosu, diskretan je i versatilan te će se svojom elegancijom lako uklopiti u svaki outfit. Sastavljen je od metalnog češljića u zlatnoj ili crnoj boji i dekoriran odabranim suhim cvijećem.

100,00 kn

Izrada buketića za revere

Reveri

Minijaturni buketići od najljepšeg suhog cvijeća predivan su i održiv izbor za svako vjenčanje. S njima možete uskladiti vjenčani buket, a isto tako i vjenčić ili češljić za kosu.

170,00 kn (pak/10 kom)

Izrada buketa od cvijeća

Buketi

Buketi od suhog cvijeća. Odaberite buket koji najviše odgovara vašoj osobnosti ili ga poklonite dragoj osobi i na taj način recite da ju volite.

70,00 - 300,00 kn

Izrada ikebana

Ikebane

Pomno birana selekcija suhog cvijeća, suhih biljnih kruna i trava aranžirana u staklenoj kupoli s drvenim dnom.

250,00 kn

Dostava 30,00 kn